Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Francuski ležaj LUX

Prodajna cena:
francuski krevet
francuski krevetizrada francuskih krevetafrancuski krevet u željenoj dimenziji
Opis

OPIS: Kvalitet, udobnost i dugotrajnost. Kupovinom našeg francuskog ležaja imaćete više razloga za zadovoljstvo: ujutro ćete biti odmorni, dobićete ležaj napravljen od prirodnih materijala i dobićete ležaj koji će dugo trajati. Moguća je korekcija ležaja po svim dimenzijama, tj. po širini i dužini sedećeg/ležećeg dela, po visini sedećeg/ležećeg dela (koriguje se ili visina kutije ili debljina madraca). Kod punjenja od sunđera korekcija je moguća na svakih 1 cm, dok kod punjenja od žičanog jezgra je korekcija moguća na svakih 5 cm. Bitno je da znate sa koliko prostora raspolažete, i  mi ćemo Vam izraditi ležaj koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste planirali. Možete odabrati oblik i dimenziju uzglavlja, način otvaranja ležaja (sa bočne ili donje strane),vrstu i tvrdoću punjenja  (sunđer ili žičano jezgro), oblik, boju i dimenziju nogica zatim boju i dezen mebl štofa … VAŽNA NAPOMENA: U cenu kreveta nisu uračunati jastuci. Neke korekcije se rade uz doplatu.

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)...

Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili. Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.