Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Francuski ležaj Samac

Prodajna cena:
ležaj samac
ležaj samacležaj samac sa kutijom za posteljinuležaj singl sa kutijom za posteljinuležaj samac sa kutijom za posteljinu
Opis

 Dimenzije (d*š*v):

205*90*44 cm

Dimenzije ležaja:

200*90 cm

Udoban i dugotrajan.

Za odrasle i za decu, ukras u svakoj sobi. Kompletna konstrukcija je urađen od suve čamove građe prve klase. Punjenje je od žičanog jezgra, opciono od sunđera.

Moguće su korekcije oblika uzglavlja, dimenzija ležećeg dela, tvrdoće ležećeg dela, dubine kutije, oblika i visine nogica... 

Preko pedeset kolekcija mebl štofova podeljeni su u pet cenovnih klasa. Odabirom dezena i boje mebl štofa sami određujete cenu kreveta.

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)...

Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili. Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.