Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Dvosed Lion sa stranicama

Prodajna cena:
dvosed sa stranicama
Opis

Dimenzije:
160*100*65

Dimenzije ležaja:
200*120

 

Praktičan i udoban.

Dvosed se izvlačenjem kutije i preklapanjem sedećeg dela pretvara u ležaj dimenzija 200x120 cm.

Cela konstrukcija je izrađenja od punog drveta prve klase.

Punjenje je od tvrdog sunđera gustine 30kg/m³.

Mebl štof na slici je srednje kategorije.

 

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)... Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili.
Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju, pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda. Adrese su na sajtu.

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)...

Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili. Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.