Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Ugaona garnitura Lion

Prodajna cena:
ugaona garnitura na rasklapanje
ugaona garnitura na rasklapanjeugaona garnitura na razvlačenjeugaona garnitura na rasklapanje sa kutijom za odlaganje posteljineugaona garnitura na rasklapanje i pregradama za posteljinuugaona garnitura na rasklapanje modernog dizajna
Opis

Dimenzije (cm):

245*205*75

 

Dimenzije ležećih delova (cm): razvlačenjem dobijate dva ležaja

200*160, i 200*80

 

Maksimalna iskorišćenost za sedenje i spavanje.

 

Ugaona garnitura Lion je savršena za sve one koji imaju problem sa prostorom u dnevnoj sobi. Danju je odlična za sedenje i izležavanje, a noću se pretvara u udoban ležaj za čak tri osobe. Gornji dušek na lenjivcu se odvaja pomoću čičak trake, tako da i on zasebno može da posluži kao četvrti pomoćni ležaj.

Kompletna konstrukcija je izrađena od čamovog drveta prve klase, svaka ivica je precizno obrađena, punjenje je od sunđera (opciono od žičanog jezgra). Svi jastuci imaju rajsferšlus tako da je moguće skinuti i oprati jastučnicu. Postoji mogućnost dodavanja jedne ili obe stranice.

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)...

Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili. Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.