Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Ugaona garnitura Sezam 320 x 205 x 85

Prodajna cena:
Ugaona garnitura, dimenzije: 320 X 205 X 85
Ugaona garnitura
Ugaona garnituraUgaona garnitura na rasklapanjeUgaona garnitura sa stranicamaUgaona garnitura na razvlačenjeUgaona garnitura na rasklapanje sa kutijom za odlaganje posteljine
Opis

Dimenzije (cm):
320*205*85

Dimenzije ležećih delova (cm):
190*160, i 180(260)*80

 

BEZ KONKURENCIJE
Sa ponosom predstavljamo jedan od naših najboljih proizvoda. Ugaona garnitura Sezam kombinuje dve najvažnije funkcije. Po danu je ukras u svakoj sobi i najudobniji prostor za sedenje i `izležavanje`, a uveče se jednostavnim rasklapanjem pretvara u pravi francuski ležaj i još jedan dodatni ležaj (lenjivac). Posebno naglašavamo udobnost za spavanje, što trajno rešava problem svima koji silom prilika spavaju u dnevnoj sobi.

Kompletna konstrukcija je izrađena od čamovog drveta prve klase, svaka ivica je precizno obrađena, punjenje je od žičanog jezgra posebno obloženog da bi se postigla dugotrajnost i udobnost. Zbog specifičnog načina izrade i najkvalitetnijih materijala koji su korišćeni u proizvodnji ove garniture smatramo da je bez prave konkurencije u tom tipu i cenovnom rangu na našem tržištu. Pozivamo Vas da se lično uverite u to.

 

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)... Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili.

Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju, pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.

 

 

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)...

Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili. Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.