Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

USLOVI I NAČIN ISPORUKE


Isporuka se vrši na teritoriji Beograda, uz prethodni dogovor sa Kupcem o terminu.

Isporuku je moguće izvršiti i van teritorije Beograda, uz prethodnu saglasnost Prodavca i uz adekvatnu doplatu. Doplata zavisi od od udaljenosti mesta isporuke, i  dogovara se sa Prodavcem.

Kupac može i lično preuzeti nameštaj, uz prethodni dogovor sa Prodavcem.

Minimalna vrednost robe koju o svom trošku prevozi, unosi i montira Prodavac je 25.000,00 din. 

U cenu proizvoda je uračunat prevoz, unošenje i montaža. Ukoliko ne postoji lift ili nameštaj u njega ne može da stane, unošenje iznad druge etaže se plaća dodatno, i to: 300,00 din./proizvod/etaža. Unošenje Ugaonih garnitura i Francuskih ležajeva iznad druge etaže se plaća dodatno, i to 500,00 din./proizvod/etaža. Ove dodatne troškove unošenja Kupac može izbeći tako što će sam uneti robu iznad druge etaže. U tom slučaju, sav rizik unošenja prelazi sa Prodavca na Kupca.

Iz ovih uslova isporuke su izuzete klub fotelja Koni i fotelja Lion bez stranica. Njih Kupac preuzima sam, ili angažuje Prodavca da uz adekvatnu naknadu obavi prevoz, unošenje i montažu. Visina naknade se dogovara sa Prodavcem za svaki slučaj pojedinačno. Maksimalni iznos osnovne naknade za ove proizvode je 2.000,00 din. po adresi isporuke za teritoriju Beograda. Na ove artikle se takođe primenjuje uslov o postojanju lifta i spratnosti objekta. Za isporuku van teritorije Beograda Kupac i Prodavac dogovaraju cenu za svaki slučaj pojedinačno.