Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Plaćanja u OnLine prodavinici firme Sezam Trade d.o.o. je moguce izvrisiti na osnovu Računa koji će automatski biti generisan po završetku procesa poručivanja.

Plaćanje se vrši na račun firme Sezam Trade d.o.o. koji je naznačen na generisanom Računu.

Po završetku poručivanja proizvoda u OnLine prodavnici, zaposleni u firmi Sezam Trade d.o.o ce Vas kontaktirati kako bi potvrdili porudžbinu. Tada se možete dogovoriti da iskoristite jedan od ponudjenih načina plaćanja.

 

Za pravna lica: plaćanje se vrši putem bankarskog transfera na žiro račun naznačen u generisanom predračunu. Za sve pogodnosti oko plaćanja u više rata mora se dogovoriti sa Prodavcem pri potvrdi porudžbine. Prodavac zadržava pravo da zahteva 100% avansnu uplatu kao meru zaštite potraživanja.

 

PLAĆANJE GOTOVINOM I KREDITNIM KARTICAMA

Prilikom kupovine gotovinom i kreditnim karticama, Kupac je dužan da ostavi depozit u minimalnom iznosu od 20 posto od ukupnog iznosa računa. Ostatak do punog iznosa, kupac je dužan da uplati najkasnije 24 sata pre isporuke.

ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA

Iskoristite mogućnost kupovine čekovima građana, na odloženo plaćanje do 5 meseci uz minimalne kamate. Uslovi su sledeći:
1.minimalno učešće je 30 posto
2.ostatak u TRI, odnosno ČETIRI jednake mesečne rate(za iznos računa preko 60.000,00 dinara se odobrava četvrta rata).
 

Odloženo plaćanje se ostvaruje za kupovinu u vrednosti preko 15.000 dinara.


SUBVENCIONISANI POTROŠAČKI KREDITI!

Jednostavnom procedurom na osnovu profakture izdate u preduzeću Sezam Trade doo kupci dobijaju subvencionisane kredite u banci po izuzetno povoljnim uslovima.

VAŽEĆE PLATNE KARTICE

VISA
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
DINA CARD