Vaša korpa

shopping bag Korpa je trenutno prazna

USLOVI KORIŠĆENJA

Login

Francuski

Preduzeću Sezam Trade potreban KROJAČ/ŠIVAČ sa iskustvom. Stalni radni odnos, odlični uslovi.

USLOVI I NAČIN ISPORUKE


Isporuka se vrši na teritoriji Beograda, uz prethodni dogovor sa Kupcem o terminu.

Isporuku je moguće izvršiti i van teritorije Beograda, uz prethodnu saglasnost Prodavca i uz adekvatnu doplatu. Doplata zavisi od od udaljenosti mesta isporuke, i  dogovara se sa Prodavcem.

Kupac može i lično preuzeti nameštaj, uz prethodni dogovor sa Prodavcem.

Minimalna vrednost robe koju o svom trošku prevozi, unosi i montira Prodavac je 25.000,00 din. 

U cenu proizvoda je uračunat prevoz, unošenje i montaža. Ukoliko ne postoji lift ili nameštaj u njega ne može da stane, unošenje iznad druge etaže se plaća dodatno, i to: 300,00 din./proizvod/etaža. Unošenje Ugaonih garnitura i Francuskih ležajeva iznad druge etaže se plaća dodatno, i to 500,00 din./proizvod/etaža. Ove dodatne troškove unošenja Kupac može izbeći tako što će sam uneti robu iznad druge etaže. U tom slučaju, sav rizik unošenja prelazi sa Prodavca na Kupca.

Iz ovih uslova isporuke su izuzete klub fotelja Koni i fotelja Lion bez stranica. Njih Kupac preuzima sam, ili angažuje Prodavca da uz adekvatnu naknadu obavi prevoz, unošenje i montažu. Visina naknade se dogovara sa Prodavcem za svaki slučaj pojedinačno. Maksimalni iznos osnovne naknade za ove proizvode je 2.000,00 din. po adresi isporuke za teritoriju Beograda. Na ove artikle se takođe primenjuje uslov o postojanju lifta i spratnosti objekta. Za isporuku van teritorije Beograda Kupac i Prodavac dogovaraju cenu za svaki slučaj pojedinačno.

Ukoliko ste zaiteresovani da oplemenite Vaš poslovni objekat novim nameštajem ili da ’’osvežite’’ postojeći, na pravom ste mestu. Recepcija hotela Avala u Budvi, Kazino hotela Sveti Stefan (stilski nameštaj), VIP sala beogradskog kluba Underground, beogradski klub Downtown, i mnogi drugi restorani  izgledali su modernije i lepše zahvaljujući našim uslugama.

Plaćanja u OnLine prodavinici firme Sezam Trade d.o.o. je moguce izvrisiti na osnovu Računa koji će automatski biti generisan po završetku procesa poručivanja.

Plaćanje se vrši na račun firme Sezam Trade d.o.o. koji je naznačen na generisanom Računu.

Po završetku poručivanja proizvoda u OnLine prodavnici, zaposleni u firmi Sezam Trade d.o.o ce Vas kontaktirati kako bi potvrdili porudžbinu. Tada se možete dogovoriti da iskoristite jedan od ponudjenih načina plaćanja.

 

Za pravna lica: plaćanje se vrši putem bankarskog transfera na žiro račun naznačen u generisanom predračunu. Za sve pogodnosti oko plaćanja u više rata mora se dogovoriti sa Prodavcem pri potvrdi porudžbine. Prodavac zadržava pravo da zahteva 100% avansnu uplatu kao meru zaštite potraživanja.

 

PLAĆANJE GOTOVINOM I KREDITNIM KARTICAMA

Prilikom kupovine gotovinom i kreditnim karticama, Kupac je dužan da ostavi depozit u minimalnom iznosu od 20 posto od ukupnog iznosa računa. Ostatak do punog iznosa, kupac je dužan da uplati najkasnije 24 sata pre isporuke.

ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA

Iskoristite mogućnost kupovine čekovima građana, na odloženo plaćanje do 5 meseci uz minimalne kamate. Uslovi su sledeći:
1.minimalno učešće je 30 posto
2.ostatak u TRI, odnosno ČETIRI jednake mesečne rate(za iznos računa preko 60.000,00 dinara se odobrava četvrta rata).
 

Odloženo plaćanje se ostvaruje za kupovinu u vrednosti preko 15.000 dinara.


SUBVENCIONISANI POTROŠAČKI KREDITI!

Jednostavnom procedurom na osnovu profakture izdate u preduzeću Sezam Trade doo kupci dobijaju subvencionisane kredite u banci po izuzetno povoljnim uslovima.

VAŽEĆE PLATNE KARTICE

VISA
VISA ELECTRON
MASTERCARD
MAESTRO
DINA CARD

Preduzeće SEZAM TRADE je porodična firma, osnovana 1992. godine. Naše osnovne delatnosti su proizvodnja i prodaja tapaciranog nameštaja po meri i želji Kupca. Za dve decenije poslovanja nismo odstupili od proverenog recepta za proizvodnju vrhunskog nameštaja:

  • kvalitetni materijali
  • savremene mašine i alati
  • visokostručna radna snaga
  • atraktivan dizajn
  • iskustvo

Visok kvalitet proizvoda i orjentisanost ka potrošaču je ono što nas karakteriše od samog osnivanja. Stručna radna snaga u proizvodnji ali i profesionalni prodavci učiniće da uživate u kupovini, i da na kraju, dobijete baš onakav tapacirani nameštaj kakav ste želeli: po Vašim dimenizijama i u željenom štofu.
DOBRODOŠLI U SEZAM SVET - SVET SAVRŠENOG NAMEŠTAJA !

 

 

Preduzeće SEZAM TRADE je već 22 godine specijalizovano za pravljenje tapaciranog nameštaja po željama i merama kupaca. U našim salonima i na sajtu su predstavljeni osnovni modeli, koje možete prilagoditi Vašim željama po pitanju dimenzije sedećeg/ležećeg dela, vrste mebl štofa, obliku i dimenzijama stranica, visini za sedenje/spavanje, vrsti punjenja (sunđer ili žičano jezgro), obliku i tvrdoći jastuka, vrsti i obliku nogica (drvene, metalne, plastične)...

Najvažnije je da znate sa koliko prostora raspolažete i kakav tip kreveta Vam je potreban, a naše je da napravimo kvalitetan, dugotrajan i atraktivan krevet OD PUNOG DRVETA koji će zauzeti tačno onoliko prostora koliko ste odredili. Zbog velikog broja mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju pozivamo Vas da posetite jedan od naših salona, kako bi se lično uverili u kvalitet naših proizvoda.